Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
7 Juli 2022

Vertitruss PinClaw - moeiteloos trusspennen verwijderen

Vertitruss PinClaw - pin removal tool voor truss

Een stuk gereedschap voor rigging waarvan je denkt: dat nooit iemand dit eerder heeft bedacht... Dát is de PinClaw van Vertitruss, een 2-in-1 multitool voor de montage en demontage van truss.

Krachtige hefboomwerking

Door de hefboomwerking van de PinClaw, waarbij 12,5 keer de kracht wordt geproduceerd die je op het mechanisme uitoefent, verwijder je moeiteloos de pennen uit truss. Zelfs vanuit een ongelukkige hoek is het verwijderen van pennen een fluitje van een cent.

Geluidsreductie en bescherming

De beugel, die het hart is van dit slimme mechanisme, is voorzien van een krachtige veer, zodat deze na het indrukken van de pen onmiddellijk weer in de uitgangspositie terugkeert. Bij demontage van truss is de reductie in geluidsproductie 60% ten opzichte van traditionele kunststof hamers.
De klem bestaat uit drie kunststof delen. Hierdoor worden beschadigingen aan de truss voorkomen. De andere kant van de greep is voorzien van een kunststof hamerkop.

Omtrek trussCompatible met gangbare merken

De Vertitruss PinClaw is te gebruiken met een groot aantal gangbare truss-merken met buizen met een diameter van 48 - 51mm met conische verbindingen. Tot nu toe werd de PinClaw succesvol getest met HOFKON, HOFPRO, Litecraft Truss, SweetTruss, GlobalTruss, Eurotruss, Naxpo Truss, DuraTruss en Prolyte, waaronder 1-punts, 2-punts, 3-punts, 4-punts en HD-truss.

Vertitruss PinClaw hammer een aanvulling op de gereedschapskist

We hebben links en rechts technici gepolst over deze multitool en de reacties zijn zonder uitzondering zéér enthousiast. De Vertitruss belooft een zeer welkome aanvulling te zijn in de toolbox van theater-, concert- en evenemententechnici. Vertitruss-tools leveren we vanaf half augustus en zoals het er nu uitziet is het verstandig om alvast in te tekenen. Zo gaat dat met lumineuze ideeën.

Klik hier om de Vertitruss Pinclaw hamer te bestellen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »