Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
7 Oktober 2019

Veenendaal - infrastructuur make-over

In september leverde Podiumtechniek een volledig vernieuwde dimmerinstallatie op in Theater Lampegiet in Veenendaal. Terwijl in eerste instantie ook werd gekeken naar het moderniseren van het arsenaal armaturen, natuurlijk ook met in het achterhoofd de mogelijke overgang naar led, besloten de technici van het theater alleen te vernieuwen wat noodzakelijkerwijs vervangen móést worden.

Vernieuwing en duurzaamheid

De lampen zelf functioneren goed beschouwd nog steeds uitstekend, maar met name de dimmers en de infrastructuur voor data en stroomdistributie waren vervanging toe. Op het moment dat je zo drastisch in de techniek ingrijpt, is het goed om er ook meteen te zorgen dat de veranderingen en vernieuwingen daarmee het theater voor de komende decennia vooruit kan.

 
Distributie spanning en data

Custom-made wandpanelen voor spanning en datadistributie. Optimale bereikbaarheid en overzichtelijjkheid.

Voor Na
 
Dimmers en stroomvoorziening

SRS NDP-dimmer met slide-optie en SRS stroomverdeler binnen een nieuwe systeemkast. Dimmers met zero load-functie en custom curves. Omschakelbaar naar schakelen met vaste spanning. Functies overzicht gerangschikt, en gemakkelijk en razendsnel te servicen.

Voor Na
 
Datadistributie

DMX over ethernet met 40 kanalen via etherCON. Dimmers zijn vanaf meerdere locaties binnen het theater te te bedienen 

Voor Na 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »