Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
5 Maart 2018

Tip! ModulAir Magnetische microfoon-bevestiging

Moeiteloos microfoons in bijvoorbeeld een vleugel plaatsen. Zonder ingewikkelde en visueel onaantrekkelijke statiefopstellingen; razendsnel en supereenvoudig.

De ZwanenhalsMagnetische set

ModulAir, het eigen merk van Podiumtechniek.nl, levert veelal kant-en-klare oplossingen voor lastige situaties die andere merken over het hoofd zien. Deze magnetische bevestigingsset voor bijvoorbeeld microfoons of antennes van draadloze systemen is daar een voorbeeld van en voorkomt dat je voor bevestiging op metalen oppervlakken klemmen of ander bevestigingsmateriaal nodig hebt. De houdkracht van de magneten is 40kg en ze zijn daardoor zonder meer geschikt voor grotere mics en antennes.

Zwanenhals

Deze magnetische set bestaat uit twee bevestigingsmagneten, waarop je microfoons of antennes rechtstreeks kunt monteren of met tussenkomst van de meegeleverde zwanenhals. De magneten en de flexibele verlengstukken worden geleverd in een handige kunststof koffer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »