Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
14 September 2022

T-S-L.NL breidt verhuurarsenaal uit met JB-Lighting en ROXX

JB-Lighting P9, P10 en P12, en ROXX E.SHOW TW+ in de verhuur

T-S-L.NL is gevestigd in Medemblik en is een verhuurbedrijf met een uitgebreid assortiment aan licht en geluid. Recentelijk breidden zij  hun lichtarsenaal uit met armaturen van JB-Lighting en ROXX. Het gaat om de JB-Lighting P9 Beamspot, de P10 Profile en P12 Profile en ROXX E.SHOW TW+ led-parren.

Kiezen voor het topsegment

Afgezien van de moving heads van JB-Lighting, die inmiddels ook hun weg vonden naar kwaliteitsbewuste theaters en productiebedrijven als de Nationale Opera & Ballet, de Nederlands Reisopera en De Doelen, en led-pars van ROXX heeft T-S-L.NL ook geluidssystemen van Voice-Acoustic in het gamma. Daarmee profileert T-S-L.NL zich nadrukkelijk ook in topsegment als het om podium- en evenementtechniek gaat.

Witlicht-led-armaturen

T-S-L.NL schafte acht P9’s, vier P10’s en acht P12’s aan. De P9 en P10 zijn 330W witlicht-led-armaturen. De P9 is een Beamspot en de P10 een profielspot. Deze laatste is voorzien van een messenpakket. De P12 is uitgerust met een 650W led-bron en T-S-L.NL koos voor de high-CRI-versie.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Robert Thirij, eigenaar van T-S-L.NL, licht de keuze voor JB-Lighting en ROXX toe: “Het belangrijkste is dat wanneer ik een klus heb, ik iets meeneem dat betrouwbaar is en kwaliteit uitstraalt. Als je ziet waar JB-Lighting wordt ingezet, zijn dat ook wel de serieuzere producties. En hoewel ik nu best een grote set met JB-Lighting moving heads heb, vind ik het een vertrouwd gevoel dat ik er nog meer van elders kan inhuren.”

Perfectionisme

“Onze belangrijkste projecten zijn corperate events en bijvoorbeeld grote bruiloften. Ik werk veel samen met vaste productiebedrijven en doordat je veel samen doet, vorm je uiteindelijk een soort team, waardoor je veel meer geperfectioneerd te werk kunt gaan. Vaak is er helemaal geen techniek te zien; zelfs alle truss is dan ingepakt. De opdrachtgever denkt dan dat de gebruikte techniek wel meevalt, maar realiseert zich niet dat we met de aankleding héél ver gaan.”

Actieve en passieve luidsprekers

In het streven naar kwaliteit past ook de keuze voor Voice-Acoustic geluidsversterking. T-S-L.NL heeft de compacte LA-Stick’s in de verhuur, maar ook de full range-luidsprekers in de Modular-serie (10” en 15”) en zowel passieve als actieve Paveosub’s (12” en 18”). “We hebben ook die multifunctionele van Voice-Acoustic HDSP versterkers met ingebouwde DSP, maar omdat we actieve subwoofers hebben die een volledige FOH-set kunnen aansturen, gebruiken we die wat minder.”

Hoger in de verhuurmarkt

JB-Lighting spots bij T-S-L.NLMet de aanschaf van de moving heads van JB-Lighting en led-pars van ROXX bevestigt T-S-L.NL zijn positie in de verhuurmarkt ten behoeve van projecten waarin de geluids- en lichtkwaliteit een kritische rol speelt. We zijn blij T-S-L.NL te kunnen ondersteunen in hun ambities met betrekking tot kwaliteit die zich overduidelijk aan de middenmoot onttrekt.

Wil je ook kennismaken met de geweldige prestaties van armaturen van JB-Lighting? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of zelf experimenteren gedurende een langere periode. Hiervoor hebben we aantrekkelijke condities.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9, E-mail: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »