Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
4 Augustus 2022

Summer Sale bij Podiumtechniek

Summer Sale met staffelkortingen

We houden een Summer Sale om te vieren dat het zomer is. Is er een betere reden te bedenken om extra korting te geven wanneer je meer dan één exemplaar van een artikel afneemt? Vast wel, maar deze reden ligt gewoon erg voor de hand en we weten zeker dat je van de staffelkorting die we nu bieden bijna net zo blij wordt als van een vakantiegevoel.

Korting bij aantallen!

Bij elk artikel staat een aanbieding met in alle gevallen een aantrekkelijke korting als je meerdere exemplaren van hetzelfde artikel bestelt. Dat heeft voordelen als je bijvoorbeeld grootverbruiker bent van batterijen, maar het is ook vanzelfsprekend bij producten als vervangingslampen en led-parren of zelfs moving heads, waarvan je er meestal toch meer dan één nodig hebt. Je vindt Summer Sale-artikelen met extra staffelkorting in de volgende categorieën:

De Summer Sale loopt tot 11 september 2022. Wees er dus snel bij om staffelkorting te krijgen op artikelen waarvan je er tóch meer dan één nodig hebt. Naar de Summer Sale-pagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »