Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
2 Augustus 2023

Summer SALE bij Podiumtechniek

Géén komkommertijd: Summer SALE

Niks ‘komkommertijd’! We zijn juist druk bezig met opruimen! We hebben talloze nieuwe projecten én ideeën, dus daar gaan we ruimte voor maken. Dat gaat gepaard met zéér aantrekkelijke kortingen, waarbij het in veel gevallen gaat om exemplaren die we voor demonstraties hebben gebruikt. Die worden overigens wel met volledige garantie geleverd. Voor alle producten geld zo lang de voorraad strekt. OP is ook echt op!

Onze Summer SALE bevat 75 items vanaf € 2,99, waaronder:
Een paar voorbeelden:



Aanbieding DMX-splitters en draadloos DMX van SRS

Dit is bijvoorbeeld je kans om te investeren in (draadloos) DMX van SRS: zenders, ontvangers desgewenst gecombineerd met dimmers of splitters. Sowieso krijg je op DMX-splitter van SRS levenslang garantie. Naar de volledige lijst van onze SUMMER SALE.

Aanbieding stroomdistributie SRS

Ook met stroomdistributie van SRS, de ruggengraat van elke productie, kun je je podium of verhuurfaciliteiten op een hoger plan brengen. Naar de volledige lijst van onze SUMMER SALE.

 

Aanbiedingen SRS takelsturingen

SRS takelsturingen blijken zéér goed aan te sluiten bij de eisen van gebruikers. In allerlei formaten, vanaf vier kanalen, rack mount of voor mobiel gebruik in Peli case. Naar de volledige lijst van onze SUMMER SALE.

Aanbieding Pea Soup Dragon rookmachine

Zuinige rookmachines van het inmiddels legendarische Engelse merk Pea Soup die rook produceren met een hoge maximale output, prachtige dichtheid en een variabele afgifte en verspreiding (snel, medium of permanent). Naar de volledige lijst van onze SUMMER SALE.

Aanbiedingen JAG Microphones

JAG Microphones is het Australische, buitengewoon overtuigende alternatief voor veelgebruikte Europese headsets, maar dan met budgetvriendelijker prijzen en een uiterst competitieve geluidskwaliteit. . Naar de volledige lijst van onze SUMMER SALE.

 

>Segula led-lampen voor interieurverlichting

Segula maakt led-lampen in alle soorten en maten. Voor elke stijl interieur is er wel een passende lampvorm en lichtkarakteristiek; van klassieke / barok tot strak / modern. We maken ruimte voor hun nieuwe assortiment. Naar de volledige lijst van onze SUMMER SALE.

 

Verbruiksartikelen: gaffa tape en batterijen

En wat je altijd nodig hebt en waar je dus nooit genoeg van kunt aanschaffen: batterijen en gaffa tape. Naar de volledige lijst van onze SUMMER SALE.

 

 

Heb je vragen over producten of ben je geïnteresseerd in een demo of in zelf experimenteren met specifieke led-armaturen of headset-microfoons: er zijn demo-exemplaren beschikbaar en voor langere testperiodes hebben we aantrekkelijk verhuuropties. Maak telefonisch een afspraak: +31 85 4015929 of stuur ons een bericht: [email protected]

Genoemde prijzen zijn exclusief btw en uitsluitend geldig tot 18-08-2023 zolang de voorraad strekt.