Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
13 September 2019

Stopera kiest voor JB-Lighting P18 Profile

Nationale Opera & Ballet is overgegaan tot de aanschaf JB-Lighting P18 Profile in High CRI-uitvoering.

De technici van de Stopera waren al 1 à 2 jaar aan het experimenteren met verschillende spots in deze categorie ter vervanging van de VL1000's. Uiteindelijk leek de keuze te zijn bepaald, maar op het allerlaatste moment raakten ze overtuigd van de aanzienlijke voordelen van de P18 van JB-Lighting.

Formaat en gewicht

Van doorslaggevende betekenis was het formaat en gewicht van de P18, die ten opzichte van concurrenten met dezelfde lichtopbrengst (28.000lm) en mogelijkheden bijna de helft kleiner is en met 32kg praktisch de helft lichter is dan de concurrentie.

Kleurgedrag

Waar ze onder andere naar op zoek waren was een merk dat identieke kleurgedrag en kleurmenging kan leveren in kleine en grote armaturen, zodat die moeiteloos op specifieke posities te combineren zouden zijn. In zijn algemeenheid bleken armaturen met kleinere wattages een neiging hebben iets blauwer licht te produceren.

Dit probleem lost de P18 op doordat hij zó compact is en tegelijkertijd dusdanig presteert dat het eigenlijk een grote én een kleine spot in één is.

JB-Lighting in het zijlichtFluisterstil

Bij toepassingen zoals opera en ballet is het feit dat de P18 fluisterstil is natuurlijk ook een enorm voordeel. Met een geluidsniveau van 29dB(A) schaart de P18 zich onder de stilste led-armaturen.

High CRI

Omdat de JB's in eerste instantie bedoeld zijn voor het front werd gekozen voor de High CRI-uitvoering. Deze heeft een CRI-waarde >90; een hoge waarde bij dit formaat en deze lichtopbrengst.

Levensduur

De lange levensduur en de garantie dat onderdelen tot in de lengte der dagen op voorraad worden gehouden, plus de toezegging dat modellen extreem lang in productie worden gehouden zodat je bij uitbreiding van het arsenaal aan licht niet noodzakelijkerwijs op andere armaturen hoeft over te stappen, maken van de aanschaf van JB-Lighting-producten een buitengewoon veilige investering.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »