Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
1 Juni 2019

Semperoper Dresden investeert in 52 stuks JB-Lighting P18 Wash

De Semperoper, het operahuis van het Saksische staatstheater - een locatie met een lange, kleurrijke traditie - heeft gekozen voor de P18 Wash.

Van doorslaggevende betekenis waren de 1.000 watt led-module, de roteerbare messen, de voortreffelijke optische kwaliteit en de geringe geluidsproductie van 29dB. Daarnaast overtuigde de snelle, perfecte service van JB-Lighting én de zorgvuldige voorzieningen rondom reserveonderdelen.

 

JB-Lighting P18 Wash in DresdenMade in Germany

‘Met de P18 Wash heb ik eindelijk dat apparaat gevonden waarnaar ik zo lang op zoek was: een krachtige moving head met een zeer goede kleurweergave én allerhande extra features, zoals roteerbare, volledig sluitende messen en dichroïsche kleurcorrectiefilters; gewoon leuk om mee te werken’, aldus Fabio Antoni, hoofd licht, audio en video van de Semperoper in Dresden. ‘Vanwege de drukte van het speelplan moest binnen één nacht de volledige ombouw worden gedaan, wat een nauwe samenwerking tussen alle discipline vergde. “Made in Germany” openbaarde zich de volgende morgen, want alle moving heads die er waren opgehangen deden het meteen perfect en bleken volledig betrouwbaar.
‘De wensen van de contractpartners Semperoper en TAL Chemnitz konden we volledig inwilligen. De betrokken medewerkers werden door ons met goed gevolg geschoold.’

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »