Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
27 Juni 2023

ROXX CLUSTER S2 pixelmapper/blinder uitgebreid getest

ROXX CLUSTER S2 creatieve audience blinder

In de mei-editie van het Duitse vaktijdschrift Production Partner staat een uitgebreide test van de nieuwe ROXX CLUSTER S2 pixelmapper/blinder. In elf pagina's schetsen ze een in praktische zin compleet beeld van de CLUSTER-serie van ROXX. Niet alleen de lichtkwaliteiten komen aan bod, maar ook de toepassingen als een volledig systeem. 

Uitlijnen

Production partner gaat dieper op de mogelijkheden van de CLUSTER S2 en ook de integratie met de huidige andere CLUSTER B2's en B4's in. Daarbij roemen ze de flexibele yokes, het handige C-Lok-systeem om de units, bij montage in klusters, te vergrendelen en de Pre-Link-magneten waarbij de units voorafgaand aan het vergrendelen supersimpel kunnen worden uitgelijnd. 

253 DMX-kanalen

Ze gaan ook in op de zes verschillende bedrijfsmodi die het gebruik van de CLUSTER S2 voor iedereen mogelijk maken: van de Simple-modus die gebruikmaakt van 15 DMX-kanalen en toegang geeft tot essentiële creatieve mogelijkheden tot en met de Full Access Extended-modus die 253 DMX-kanalen opsoupeert, maar dan ook onmetelijke opties voor onverschrokken lichtontwerpers en -operators biedt.

Oppassen! Blinders!

Een fragment uit de conclusie: "Ondanks een lichtvlak van slechts 40 × 20 centimeter is de Roxx Cluster S2 - met bijna 1.300 leds in de drie verlichtingsonderdelen op de zeven niveaus en tot 72 individuele pixels - ten opzichte van het formaat absoluut bovengemiddeld uitgerust. Om over de helderheid nog maar te zwijgen. Wat dat aangaat moet je je gezonde verstand gebruiken om ervoor zorgen dat er bij het positioneren van de armaturen wordt gelet op de noodzakelijke afstand van de mensen die er recht in kijken - slechts één Roxx Cluster S2 alleen produceert op vol vermogen al een lichtstroom van bijna 58.000 lumen."

Het artikel is Duitstalig, dus wel even doorbijten als je daar niet handig in bent, maar op termijn verwachten we ook een Engelse vertaling. Klik hier voor het volledige artikel.