Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
30 Juni 2020

RF-toolbox Active LPDA: steun en toeverlaat

JVS Equipment verzorgde in Stadsschouwburg Amsterdam de livestream en het draadloze microfoonsysteem bij de voorstelling Een antwoord op alle vragen van Laura van Dolron. De RF-toolbox Active LPDA speelde daarbij een cruciale rol.

 

Ontvanger-racks van JVS EquipmentClean

Jelle van Setten van JVS Equipment is een grote fan van de Active LPDA. 'Ik heb ze altijd bij me,' verklaart Jelle. 'Ze zijn met de drietraps voorversterking niet alleen heel goed om grote afstanden te overbruggen en in zijn algemeenheid bij druk RF-verkeer, maar juist ook in kleinere theaters, waar de afstand tussen de zenders en de ontvangers vaak klein is. Doordat de zenders zich dan dicht bij de ontvangers bevinden, is het risico van intermodulatie met de bijbehorende harmonische vervorming binnen de antennesignalen heel groot. Met de Auto Gain-functie en de niveauregeling van Active LPDA kun je dat heel simpel corrigeren en blijft het antennesignaal veel cleaner en de verbinding veel stabieler.'

Splitter 8

JVS Equipment gebruik de Active LPDA's in combinatie met RF-toolbox Splitter 8 , waarvan ze er meerdere in verschillende sets in gebruik hebben. De Splitter 8 is een een antennesplitter die bovendien de Active LPDA's op afstand kan bedienen en ze van voeding voorziet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »