Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
5 Februari 2018

Podiumtechniek exclusief distributeur van het JAG-assortiment!

De Australische firma JAG (Just Audio Gear) focust zich volledig op headworn microfoons. Door zich uitsluitend bezig te houden met dit type microfoons kunnen ze een zeer hoge kwaliteitsstandaard garanderen. Dit uit zich behalve in uitmuntende geluidskwaliteit in een zeer robuuste en servicevriendelijke constructie van de beugels en aansluitingen. Er zijn zwarte en huidkleurige uitvoeringen.

JAG IMX6A headset-microfoonJAG IMX6A

Headset-microfoon met 3mm-kapsel

De IMX6A richt zich op veeleisende gebruikers. Het zeer bescheiden formaat zorgt ervoor dat de IMX6A op het podium nauwelijks opvalt. De geluidskwaliteit is opzienbarend, reageert uitstekend op EQ-ing en kan zich meten met die van headset-microfoons die twee à drie keer meer kosten. Door de hoge maximale SPL en de uitzonderlijke geluidskwaliteit kan de IMX6A zonder enige terughoudendheid worden ingezet voor klassieke zangers – van tenors tot sopranen, maar sluit ook moeiteloos aan bij andere vocalisten en bij spraak.

De IMX6A is er ook in een versie die comfortabel en discreet aan één zijde van het hoofd kan worden gedragen: de IMX6A Single Ear.

JAG IM5A

 

JAG IMX5A

Headset-microfoon met 5mm-kapsel

De IMX5A komt tegemoet aan de vereisten van amateurs en semi-professionele gebruikers. Het 5mm-kapsel levert een warm en natuurlijk geluid dat details van de zachtste stemmen registreert. Met een maximale SPL van 135dB schrikt de IMX5A niet terug voor dynamisch veeleisender stemgebruik. Tegelijkertijd reageert de IMX5A uitstekend op EQ’ing en kunnen technici stemmen moeiteloos in de mix plaatsen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »