Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
24 Mei 2022

Podiumtechniek distribueert HOF truss-materiaal

HOF websitelogoHOF-distributie voor Nederland

Op Prolight + Sound 2022 zijn we met de firma HOF overeengekomen de distributie voor Nederland op ons te nemen voor HOF truss-materiaal. Reden voor een feestje, want HOF sluit uitstekend aan bij onze eisen met betrekking tot kwaliteit. Bovendien zijn ze bij HOF ook altijd bereid om mee te denken in alternatieve oplossingen. 

Niet alleen trussen

Naast trussen van HOF zelf vertegenwoordigen we ook de HOF-merken MLT², XOOP Lighting en CJS couplers. De producten van MLT² zijn pre rig-trussen met zeer handige opties voor reizende gezelschappen met veel bewegend licht.

HOF plaatste het volgende persbericht:

"We hebben een nieuwe distributiepartner aangesteld: Podiumtechniek B.V.

Podiumtechniek distribueert uitgelezen, hoogwaardige producten en is daarnaast gespecialiseerd in op maat gemaakte podiumtechniek-oplossingen. De combinatie van HOF en Podiumtechniek zis dan ook een vanzelfsprekendheid, want wij staan ​​bekend als fabrikant van op maat gemaakte aluminium- en staalconstructies.

Bob Ages, medeoprichter van Podiumtechniek: “Wij geloven dat er met creativiteit geen grenzen zijn aan wat er op het podium en bij evenementen mogelijk is en dat er voor alles een oplossing is – met reguliere producten of met maatwerk – en vaak een combinatie van beide. HOF is een van de weinige bedrijven die beide aanbiedt en we zijn blij dat we de HOF-producten nu in ons portfolio hebben en daarmee een fabrikant in ons netwerk die op maat gemaakte oplossingen kan ontwerpen en leveren.”

Edwin Duivelaar, Export & Sales Manager bij HOF, vult aan: "Met Podiumtechniek delen we dezelfde filosofie namelijk dat geen enkel project onmogelijk is en hoe gekker het idee hoe beter. We zijn onder de indruk van de creativiteit van Podiumtechniek en zijn verheugd om in Nederland ons distributienetwerk uit te breiden  met zo’n dynamische partner.”

Podiumtechniek gaat de HOF-merken HOF-trussen verdelen, waaronder de MLT², XOOP Lighting en CJS Couplers.

We kijken uit naar een zeer succesvolle samenwerking."

Binnenkort zijn de producten van HOF beschikbaar op onze website. Klik hier voor de website van HOF. Deze is zowel Duits- en Engelstalig als Franstalig. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »