Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
29 September 2021

Nieuwe Voice-Acoustic luidspreker: Score-8

Voice-Acoustic Score-8De Voice-Acoustic Score-8 is een passief 2-weg systeem uitgerust met twee 8"-drivers in D'Appolito-opstelling en een 1,4"-compressiedriver gekoppeld aan een draaibare CD-hoorn met een spreiding van hetzij 60° x 40°, hetzij 90° x 40°. Door het strakke design ziet de Score-8 er geweldig uit in alle mobiele applicaties en vaste installaties. Hij zet een nieuwe standaard voor compacte high-performance luidsprekers. Hij vult de Score-serie in waarin ook de Score-5 zit.

Perfecte richtingskarakeristiek

De uitmuntende prestatie worden ook bereikt door het hoorngeladen ontwerp van de 8"-transducer. De Score-8 bereikt daarmee een gevoeligheid van 105dB 1W/1m in het lage/middenbereik. In het hoge frequentiebereik is een 1.4"-hoorndriver is gebruikt, wat erg groot is in verhouding tot de kastafmetingen. Dit zorgt voor een nog hogere efficiëntie en een perfecte richtingskarakteristiek in het bovenste frequentiebereik. De strakke verticale bundeling in het laag-middenbereik wordt ook bereikt door de D'Appolito-opstelling met zijn fysieke koppeling van de 8"-drivers. Dit geeft de Score-8 een groot bereik en een betere spraakverstaanbaarheid met directer geluid in de luistergebied.

Hoorngeladen 8"-drivers

Door het hoornfront van de 8"-drivers ligt het akoestische centrum tussen woofers en tweeter zeer dicht bij elkaar. Dit resulteert in een mechanische tijduitlijning met minder tijdsverschuiving tussen de tweeter en woofers, en een fase-optimalisatie in het crossover-gebied.

Neodymium en composiet

De Score-8 maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde 1.4" neodymium hoog-driver met een innovatief composiet diafragma. De materiaalmix van deze nieuwe dome minimaliseert ongewenste resonanties. Dit resulteert in een gedetailleerde en uitstekende stem- en muziekweergave met een zeer warm, natuurlijk en helder geluidsbeeld, zelfs bij de hoogste volumes. Gecombineerd met de snelle respons van de 8-inch luidsprekers, is het resultaat een uitstekende muzikale en impulsgerichte luidspreker die aan de hoogste geluidseisen voldoet.

Voice-Acoustic Score-8 als floormonitor

Floormonitor en frontfill

De Score-8 heeft voor gebruik als floormonitor afgeschuinde hoeken van 55° en 25°. Wanneer hij plat ligt, is het lage profiel ook een ideale en zeer krachtige frontfill voor gebruik aan de voorkant van het podium. De uitgekiende detailoplossingen en de zeer uitgebreide accessoires maken een breed scala aan toepassings- en installatiemogelijkheden voor de Score-8 mogelijk.

Montage zonder gereedschap

Met de geïntegreerde kantelbare luidsprekerflens, het zonder gereedschap te monteren Easyfly-mechanismen, de multifunctionele L-beugel, evenals U- en C-beugels en verschillende M10-, M8- en M6-montagepunten, wordt aan alle vereisten voldaan. Aan het corrosiebestendige ingangspaneel van V2A roestvrij staal kan een safety voor secundaire veiligheid worden bevestigd.

Coating en kleuren op aanvraag

Net als de andere Voice-Acoustic luidsprekers is de behuizing gemaakt van stevig berkenmultiplex van de hoogste kwaliteit: CNC gefreesd, gegroefd, geschroefd en waterdicht gelijmd. Het oppervlak wordt beschermd door een stabiele en vochtbestendige, zwarte polyurea coating. Witte luidsprekers en speciale kleuren met 2K-structuurlak zijn optioneel verkrijgbaar.

Aansturing en scheidingsfilter

De Score-8 is een passieve basreflex luidspreker met een impedantie van 4Ω. De interne passieve crossover scheidt alleen de werkfrequenties. De linearisatie wordt gedaan door DSP-filters. Aansturing kan met en enkel 800W-kanaal van een Voice-Acoustic HDSP systeemversterker of self-powered subwoofer!

Highlights

  • 2 x 8"/1 x 1,4", 2-weg d'Appolito multifunctionele luidspreker, basreflex
  • Variabele spreiding met draaibare hoorns 90° x 40° of 60° x 40°
  • Groot bereik en spraakverstaanbaarheid met directer geluid
  • Spraak- en achtergrondmuziek zonder aparte subwoofer
  • Gebruik als monitor met plaatsingshoek van 25° en 55°
  • Twee verzonken handgrepen vergemakkelijken het hanteren
  • Click-in flyware, gereedschapsloze vliegmechanica
  • Kantelbare flens +/- 18°, kantelbaar voor een statief of montagepaal

Te zien op de Cue 2022 in stand 404 klik hier voor gratis toegangskaarten voor de Cue 2022 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »