Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
9 Juni 2021

Nieuwe kolomluidsprekers van Voice-Acoustic

Met de LA-Stick 8x4 en de LA-Stick 12x4 introduceert Voice-Acoustic twee belangrijke uitbreidingen op het bestaande en succesvolle LA-Stick-productassortiment. Dit is een aanvulling op de eerder uitgebrachte, zeer compacte LA-Stick 4x4.

Compacte en slanke kolomluidsprekers

Voice-Acoustic klomluisprekerDe LA-Stick-familie bestaat uit compacte, lichtgewicht en gebruiksvriendelijke luidsprekers in kolomformaat met vochtbestendige 4-inch neodymium breedband-drivers van de nieuwste generatie en is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties. Alle bestaande accessoires en hardware van de LA-Stick-serie zijn volledig compatibel met de nieuwe toevoegingen met uitzondering van de hoezen en flightcases.

Luidsprekers voor veeleisende installatietoepassingen

"Met de introductie van de nieuwe LA-sticks 8x4 en 12x4 breiden we de mogelijkheden en flexibiliteit voor veeleisende installatietoepassingen uit", zegt Stefan Rast, CEO van Voice-Acoustic. “De drie modellen en de accessoires van de LA-Stick-serie zijn compatibel met elkaar en kunnen in verschillende combinaties worden gebruikt."

Uitbreidbare, discrete geluidsset

Voice-Acoustic 12 x 4-inch bij Podiumtechniek"Het ontwerp van de behuizing en de hardware maken het mogelijk om de LA-sticks aan elkaar te koppelen en de verticale richting traploos aan te passen. Alle verbindings- en hoekmechanismen zitten aan de achterkant van de luidspreker en zijn daardoor vanaf de voorkant niet te zien."

Trapeziumvormig met een hoek van

Voice-Acoustic LA-Stick hardwareVerkrijgbaar in 3 verschillende modellen, elk met een trapeziumvormige behuizing met zijpanelen onder een hoek van 8°, een deksel en innovatieve Voice-Acoustic hardware. Dat maakt ze ideaal als luidspreker voor zowel vaste installaties als voor verhuur, waarbij gebruiksgemak en een onopvallend uiterlijk een belangrijke rol spelen. De LA-Stick-serie is een van de meest flexibele en elegante kolomluidsprekers op de markt.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »