Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
21 April 2022

Nieuw: JB-Lighting M18 multicolor profielspot

Hightech multicolor led-spot

De JB-Lighting M18 is een 1.200W multicolor led-spot bedoeld voor gebruik onder zeer kritische omstandigheden. De additieve kleurmenging maakt dat zelfs kleuren die bij subtractieve filtering zorgen voor een lage lichtopbrengst zeer helder en verzadigd kunnen worden weergegeven. Daarnaast is witweergave bij verschillende kleurtemperaturen (2.000 - 20.000K) mogelijk.

Multicolor-leds in bewezen concept

Hoewel binnen de succesformule van JB-Lighting zich vooral witlicht led-armaturen bevinden, met name dankzij de verbazende lichtopbrengst per watt, de compacte afmetingen, het lage gewicht en de lage geluidsproductie, zijn ze er in de designafdeling in geslaagd dezelfde competitieve eigenschappen te bundelen in een multicolor led-armatuur. Daarmee zet JB-Lighting de concurrentie baanbrekend op afstand. Lees meer

Snel beschikbaar

Naar verwachting is de M18 multispectrale led-profielspot op korte termijn beschikbaar. We kunnen dan demonstraties op locatie doen en de mogelijkheid bieden de M18 gedurende een wat langere periode uit te proberen. Maak hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9

E-mail: [email protected]

 

Download productinfo m.b.t. de JB-Lighting M18 Profile

Download de fixture file P18/M18 voor MA lichttafels

Download de fixture file P18/M18 in GDTF-formaat

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »