Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
20 September 2022

Musis Sacrum - Arnhem voegt JB-Lighting P9 en P12 toe

JB-Lighting P12 demo 2021JB-Lighting P12 in het front, P9 in het tegenlicht

Musis in Arnhem schafte vorige jaar 6 stuks JB-Lighting P12 profielspot aan. Dat was toen vooral met het oog op de Muzenzaal, waarin veel wat stiller voorstelingen plaatsvinden en waar geluidsproductie dus van kritisch belang is.

Moving heads boven het publiek

Ze hangen daar recht boven het publiek, middenin de zaal. Hoorbaar geluid van pannen, tilten, zoomen of de koeling zijn dus zéér ongewenst. Toch moeten ze vanaf een aanzienlijke afstand veel licht produceren en flexibel inzetbaar zijn.

Optimale kleurweergave

Destijds werd precies vanwege die argumenten ingezet op JB-Lighting P12's HCRI. Er werd gekozen voor high-CRI-versies van de profielspotversie, omdat de kleurweergave optimaal moest zijn. 

Led-armaturen in de zaalbrug

Inmiddels zijn de P12's in HCRI-uitvoering ingeburgerd en kort geleden werden er nóg 4 stuks aan het lichtarsenaal toegevoegd. Tegelijkertijd bestelden ze 6 JB-Lighting P9's.
De extra P12's komen in het frontlicht in de zaalbrug naast de eerder geïnstalleerde exemplaren te hangen en de P9's gaan het tegenlicht verzorgen. Gezien de mogelijkheden van de P9 moet dat een prachtig plaatje opleveren. Daarvoor staan de twee gobo-wielen met ondermeer een multicolour-gobo, het frostfilter en het drievoudige prisma garant.

JB-Lighting P9 BeamspotSpot- en beam-toepassingen

De P9 levert 15.000lm output en is voorzien van een high-CRI-filter waarmee een kleurtemperatuur van 5.800 kan worden bereikt en een CRI-waarde hoger dan 90. Met een zoombereik van 3.4 – 54° (1:15.9), covert de P9 het volledige spectrum aan spot- en beam-toepassingen. De lichtbundel zelf is buitengewoon egaal.

Wil je ook kennismaken met de geweldige prestaties van armaturen van JB-Lighting? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een langere periode. Hiervoor hebben we aantrekkelijke condities.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9, E-mail: [email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »