Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
23 Maart 2020

Light The Sky - JB-Lighting

#LightTheSkyIn de afgelopen tijd heeft er een aantal solidariteitsacties plaatsgevonden om de mensen en diensten die ons ondersteunen in deze lastige tijd een hart onder de riem te steken. Ze werken keihard om ons gezond en veilig te houden, en onze voedselvoorzieningen te waarborgen.

Ook de theater- en evenementenbranche droeg op zondag 22 maart een steentje bij. Onder het motto #LightTheSky werden bedrijven uitgenodigd met moving heads de avondhemel uit te lichten en in heel het land werd hier door verhuur- en productiebedrijven, en theatertechnici gehoor aan gegeven. Op talloze plaatsen werd de lucht verlicht en werden objecten in een theaterzonnetje gezet.

In Zaandam kweet ATM-lighting zich van die taak in samenwerking met Podiumtechniek B.V. Vanaf de daken werden met JB-Lighting P12's verschillende gebouwen verlicht en bood - als het goed is - het schouwspel troost en support voor de mensen die er als enigen voor kunnen zorgen dat we gedurende deze lastige periode met z'n allen blijven draaien.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »