Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
16 April 2022

JB-Lighting P9 - de keuze van verhuurbedrijven

De JB-Lighting P9 is dé led-spot moving head als het gaat om verhuurbedrijven. Hij is voorzien van een led-engine 330W. De lichtopbrengst daarvan is verbluffend (15.000lm @ 6.800K). Tegelijkertijd is het verreweg de meest flexibele spot in zijn klasse met features die élke lichtontwerper tevreden kunnen stellen en op geen enkel podium misstaan. Hij is bijzonder compact en licht (17kg), wat 'm bij uitstek dé movinghead voor de verhuur maakt. Wat citaten van gebruikers uit de verhuurbranche: 

Holger Amann - Fournell Showtechnik GmbH

"Vanwege de trouwe en uitstekende dienst van zijn voorganger, de P7, heeft Fournell Showtechnik GmbH besloten te investeren in dit moderne en functionele bewegende licht, de P9. De hybride beamspot is voor ons nóg veelzijdiger en een geweldige aanvulling op onze verhuurinventaris.
"De verhouding tussen output, uitrusting en laag gewicht heeft onze technici volledig overtuigd. We zijn ook onder de indruk van het duurzame productportfolio van JB-Lighting GmbH, evenals de samenwerking met het team."

Steffen Maurer - Mauer Veranstaltungstechnik

"Wij zijn altijd al enthousiast geweest over de mooie producten van en het goede contact met het JB-team. Daarom was het voor mij vanzelfsprekend om te investeren in 18 stuks P9. De moving heads sluiten perfect aan bij onze eisen: licht, precies en veelzijdig."

Soundsolution

"We breiden ons verlichtingsassortiment uit met de professionele P9-serie van JB-Lighting. Betrouwbare apparaten vormen de basis van elke show. Daarom hebben we weer met veel plezier gekozen voor moving heads van JB-Lighting."

Steffen Uberle - Neosolution GmbH

“We waren al lang op zoek naar een multifunctionele led-beamspot in de vermogenscategorie van 300W.
Toen de P9 uitkwam, was de beslissing vrij snel genomen. Het vermogen van de 330 watt led-engine is enorm en CMY-mixen was voor ons een must. Een cruciale factor voor ons was het gewicht. De P9 scoort hier hoog!
"Ook de mogelijkheid tot huren is voor ons erg belangrijk, aangezien we vaak producties hebben waarvoor eigen materiaal niet voldoende is. In de regio Rijn-Neckar zijn we op dit gebied goed ingedekt.
Al met al zijn de acht P9's zeer goede allround lampen die perfect bij ons passen."

Kennismaken met de JB-Lighting P9 beamspot, de meester van de gedaantewisseling en steun en toeverlaat in de verhuur? Stuur ons een bericht: [email protected] of maak telefonisch een afspraak: + 31 85 40 15 92 9

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »