Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
27 Oktober 2020

JB-Lighting P18 Profile en Wash krijgen MK2

Het vlaggenschip bij JB-Lighting is de P18. Er zijn een Profile- en een Wash-versie. Ze zijn voorzien van witlicht-leds. Inmiddels is deze geüpgraded naar een MK2-versie die een led-unit heeft van 1.100 watt. In de high power-versie (HP) levert dat een lichtopbrengst op van 72.000 lm (40.000 lm Output). In de voorgaande versie was dat 56.000 lm (34.000 lm output). De MK2's zijn onder andere uiterlijk herkenbaar aan de extra handvatten een weerszijden van de yoke.

Om tegemoet te komen aan de eisen van verschillende lichtontwerpers, is de P18 MK2 naast de HP-versie verkrijgbaar als high-CRI (HC) en warm white (WW). De P18 MK2 warm white is specifiek gericht op ontwerpers die gehecht zijn aan de lage kleurtemperatuur van halogeenlampen.

Stil

De P18 MK2 Profile weegt maar 32kg en is indrukwekkend stil; geluidsproductie is slecht 29dB (A-gewogen). De Wash-versie is voorzien van dezelfde led-technologie, maar dan in combinatie met een fresnel-lens. Dit model is zelfs nog iets lichter dan de Profile: 31 kg. In deze versie levert de P18 in lichtopbrengst het equivalent van een traditionele lamp van 2.000 watt.

Flexibele messen

Wat de moving heads van JB-Lighting zo flexibel maakt, is niet in de laatste plaats de messenmodule. De messen zijn in zijn geheel 130° te verdraaien, de vier messen onderling kunnen onafhankelijk van elkaar binnen een bereik van + en -28° worden ingesteld en élk mes kan de opening volledig afdekken.

Onafhankelijke messenMessenmodule 180º roteerbaarVolledige afsluiting met één mes

Highlights
1.100 Watt witlicht led-module
Zoombereik 6,5° – 54°(1:8,3)
Messenmodule (130° rotatable)
Elk van de messen is onafhankelijk +/-28° instelbaar
1 gobowiel met 6 roteerbare gobo's
1 gobowiel met 8 vaste gobo's
1 kleurenwiel en CMY-meng-unit
HP en HC: linear CTO, WW: linear CTB
Animatiewiel, animatie- en sparkle-effecten
2 frost-filters (soft edge/flood frost), continu variabel
2 prisma's (lineair en circulair)
4 handvatten voor comfortabele hanteerbaarheid

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »