Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
10 December 2019

JB-Lighting P12 Spot en Profile: fenomenale lichtopbrengst

Met groot enthousiasme hebben we eerder dit jaar JB-lighting in ons pakket opgenomen. Dit Duitse merk behoort tot de top in het high-end segment van theater-, evenement-, broadcast- en architectuurbelichting. Baanbrekende led-technologie, extreem hoge kwaliteitseisen, aandacht voor handelbaarheid (laag gewicht) en servicevriendelijkheid (modulaire opbouw) zijn de speerpunten in de visie van JB-Lighting.

Vooraanstaande theaters, concertzalen en operahuizen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken en Korea hebben gekozen voor de high-end aanpak van JB-Lighting.

P12 Spot en Profile

Een mooi voorbeeld is de 640 watt P12, die er in in een Profile- en in een Spot-versie. Beide modellen zijn er in een HP- (high power) en een HC-versie (high CRI). De P12 heeft een fenomenale lichtopbrengst: de HP- produceert 46.000 lm en de HC-versie tot 34.000 lm. De modules in de P12, zoals de animatiemodule in de Spot, de messen in de Profile en gobo- en kleurenwielen kunnen met de hand zonder gereedschap worden in- en uitgebouwd. Net als alle andere bewegende armaturen van JB-Lighting is de P12 fluisterstil.

Continuïteit

JB-Lighting garandeert gedurende de volledige levensduur van de led-engine een gelijkblijvende kleurtemperatuur. Elk model wordt gegarandeerd vijf jaar in productie gehouden en onderdelen worden tien jaar op voorraad gehouden. Bestaande sets uitbreiden of repareren is dan ook geen probleem, wat ook resulteert in een uitzonderlijk hoge restwaarde van JB-Lighting-producten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »