Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
8 Mei 2024

HOF MLT THREE truss voor Ledlease

Led-paneel in pre-rig-trussHOF MLT THREE - de ideale truss voor led-panelen

Ledlease in Bodegraven, een van de grootste verhuurbedrijven van led-schermen, schafte recentelijk HOF truss van de MLT-serie aan. Het gaat om de truss MLT THREE met de bijbehorende dolly’s met een forklifter-adapter.

Gemonteerd transport

HOF MLT THREE truss is bij uitstek geschikt voor pre-rig-toepassingen van led-schermen, omdat de onderkant open is, de kopse kanten open zijn en de verlengde, telescopische poten van de dolly’s het mogelijk maken om grotere objecten gemonteerd te vervoeren. De dolly’s zijn sowieso opvouwbaar, dus nemen aanzienlijk minder ruimte in beslag wanneer ze moeten worden worden opgeslagen.

forklift-adapterPre-rig tijdwinst

Belangrijke tijdwinst zit in het feit dat de eerste rij led-panelen inclusief de bekabeling tijdens het transport geassembleerd kan blijven en dat dus het tijdrovende bekabelen en zekeren op locatie achterwege kan blijven. Men kan meteen de volgende rij panelen onder de bovenste, vooraf geplaatste rij monteren. De inzet van MLT truss draagt in die zin dus direct bij aan aanzienlijk efficiënter opbouwen.