Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
23 Maart 2023

HOF MLT THREE - slimme uitbreiding van de HOF pre-rig-lijn

MLT THREE met led-schermDe beroemde MLT pre-rig truss-serie van HOF krijgt een nieuw familielid waarmee de MLT-serie compleet is: de MLT THREE. De MLT-serie bestaat nu uit de MLT THREE*, MLT TWO*, MLT ONE*, MLT ZERO* en MLT FRAME*.

 De belangrijkste kenmerken van de nieuwe MLT THREE op een rij:

  • Onderkant open
  • Verlengde telescopische poten
  • Optioneel railsysteem 
Open truss

De MLT THREE heeft open kopframe en is ook aan de onderzijde volledig open. Dit maakt het eenvoudiger om moving heads of videoschermen in de truss te monteren. Daarnaast heeft de dolly van de MLT THREE pre-rig truss verlengde, telescopische poten waarmee de gebruiker complete led-schermen, inclusief het draagframe, in de truss kan monteren en tijdens transport in de truss kan laten. (De schermen moeten voor transport wel worden beveiligd i.v.m. slingeren).

MLT THREE met railsysteemTruss met rail 

Een railsysteem is optioneel verkrijgbaar voor de MLT THREE en maakt montage van de units in de truss nog eenvoudiger: het railsysteem is een dubbel railsysteem. Dit betekent dat de units op twee verschillende niveaus kunnen worden opgehangen en er daarbij geen downrigger nodig is.
Het railsysteem stelt de gebruiker ook in staat om armaturen te monteren op de overgangen tussen twee truss en om naadloze overgangen te creëren tussen de videoschermen in de truss.

Pre-rig truss MLT TWO en MLT THREE uitwisselbaar

Bij verticale belasting is het draagvermogen van de MLT THREE Pre Rig Truss hetzelfde als dat van de MLT TWO Pre Rig Truss. Bij gebruik van beide systemen in een opstelling moet de statische belasting van de MLT THREE worden toegepast.
Alle accessoires zoals beschermhoezen, downriggers, downrigger T-bars en afstandshouders passen zowel op de MLT ONE, de MLT TWO als de MLT THREE Pre Rig Truss. De vorkheftruckadapter past zowel op de MLT TWO als op de nieuwe MLT THREE. De MLT THREE heeft uiteraard telescopische poten, die ook opklapbaar zijn poten en draaibare vorken met verstelbare lengte, net als de MLT TWO. De MLT THREE is volledig compatibel met de MLT TWO.

* MLT ONE voorheen HOFFORK 350 MLT, MLT ZERO voorheen HOFKON 290 MLT, MLT TWO voorheen MLT2, MLT FRAME voorheen Tourframe H4.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »