Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
9 April 2018

Handige switchers

Veel special effects of andere apparatuur kan niet worden gedimd, maar alleen worden geschakeld. SRS produceert hiervoor switchpacks in verschillende configuraties. Het SPU12 12-kanaals switchpack van SRS biedt 12 230V- outputs die via DMX, handmatig of d.m.v. een analoog signaal in en uit te schakelen zijn. Deze opties zijn door elkaar te gebruiken.

Per uitgang kan een vertraging worden ingesteld vanaf het moment van het binnenkomende DMX-commando tot het moment dat de output actief wordt. Er kan een extra DMX-kanaal worden toegekend als safety channel voor een zelf te bepalen aantal andere kanalen.

Switchpack voor wandmontageContinu

De switcher kent geen minimumbelasting. De outputs leveren desgewenst tegelijkertijd een continue spanning af.

Flexibel

De in- en uitgangen van de SPU12 kunnen in álle gangbare formaten worden uitgevoerd, waaronder Harting, Socapex, Schuko en CEE. Er zijn versies met een beveiliging tot 10A, 13A of 16A.
Deze switcher is ook te gebruiken als stroomverdeler voor audioapparaten en dan met een instelbare inschakelvertraging.

Vertrouwen

Tekenend voor het vertrouwen dat internationale, facilitaire bedrijven in de switchpacks van SRS hebben, is dat ze veelvuldig bij grote evenementen zoals bijvoorbeeld het Eurovisie Songfestival worden ingezet.

Vraag nu een offerte aan via: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »