Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
5 Februari 2019

Eenzame hoogte: Pea Soup CO2 Hazer

De deeltjes die de Pea Soup CO2 Hazer produceert hebben een doorsnede van slechts 0,2µ, wat een prachtig doorschijnende, extreem gelijkmatige nevel oplevert. Ze blijven 3 tot 4 uur in de ruimte hangen, laten geen residu achter en zijn niet schadelijk voor de gezondheid. Dat maakt deze Pea Soup Hazer tot de meest begerenswaardige nevelmachine binnen de podium-, film- en evenementenindustrie.

Het feit dat de hazervloeistof geen resten nalaat, maakt 'm ideaal voor optisch kritische omstandigheden, zoals bij film en video, en aangezien de vloeistof niet toxisch is, geen huidirritatie oplevert en volledig steriel is, kan hij met een gerust hart in de meest veeleisende situaties worden ingezet.

Zuinig

De hazer is extreem zuinig als het om verbruik van nevelvloeistof gaat. Per 8 uur verbruikt de CO2 Hazer daar slechts 0,2 liter van. Ook levert hij een aanzienlijke besparing op aan reinigingskosten.


Complete Pea Soup-setCompleet

De Pea Soup CO2 Hazer is er met of zonder DMX en al dan niet voorzien van een permanente ventilator. De ventilator is fluisterstil. Desgewenst produceert hij trouwens ook rook.
Hij wordt geleverd inclusief afstandsbediening, CO2-cylinder (leeg), drukregelaar en 2,5 liter hazervloeistof.

Garantie

Het verwarmingselement heeft een levenslange garantie tegen verstopt raken en uitval, en voor de andere onderdelen geldt een garantie van 10 jaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »