Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
12 November 2018

DXD-8NI en DXD-DIN DMX-mergers: flexibele en uitgebreide opties voor o.a. zaallicht

De SRS DXD is een handige oplossing voor situaties waarbij twee DMX-lijnen moeten worden samengevoegd tot één. Een voorbeeld hiervan is wanneer de ene console wordt gebruikt om de dimmers aan te sturen en een tweede voor het aansturen van het zaallicht.

Het slimme van de SRS DXD is dat wanneer het zaallicht gebruikmaakt van meerdere DMX-kanalen deze kunnen worden gebundeld in één aansturend DMX-kanaal. Daarbij kan bij het programmeren rekening worden gehouden met de verschillen in armaturen en de bijbehorende, vaak afwijkende nulwaarden.
Op deze manier kost het aansturen van een uitgebreide zaallichtinstallatie ook geen kanalen op de console die voor het toneellicht wordt gebruikt, terwijl de optie om daarop het zaallicht met één fader aan te sturen wél open blijft.

DMX-merger op DIN-railVeelzijdig

Individuele HTP- en LTP-instellingen zorgen voor flexibele programmeeropties. Dit gaat via de LCD met 12x2 karakters en er zijn geheugenplaatsen voor verschillende sets met instellingen. De SRS DXD is RDM-compatible. De firmware kan zeer simpel en razendsnel via USB worden geüpdatet. Er is een uitvoering als 19"-rack (DXD-8NI) en een voor DIN-railmontage (DXD-DIN).

SRS-group

SRS-producten worden gekenmerkt door veelzijdigheid. Ze bieden opties en functionaliteit die andere producenten laten liggen en houden zeer secuur de vinger aan de pols met betrekking tot de specifieke eisen van theatertechniek.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »