Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
16 December 2019

CUE 2020 - tien jaar Podiumtechniek.nl

 

Registreer je hier gratis voor de CUE 2020.

Natuurlijk hebben wij ook een stand op CUE 2020 van 13 t/m 15 januari in Ahoy Rotterdam. Op deze vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie ontmoeten professionals elkaar en worden de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van evenement- en podiumtechniek gedeeld. We hebben daar zin in, want Podiumtechniek bestaat 10 jaar en we vinden dat iedereen dat mag weten.

Wij hebben een aantal belangrijke, nieuwe producten en alleen daarom al is het meer dan de moeite waard op ons op stand 404 te bezoeken.

 
Noviteiten op CUE2020
SRS node

SRS DMX/ArtNet/sACNSowieso is het interessant om kennis te maken met de SRS ANGS. Dit is een Art-Net/sACN node en gigabit switch die de datadistributie van stuursignalen in het theater en bij evenementen het volgende decennium in tilt. Hij werk als een converter, switch en control matrix en is voorzien van vier RJ45-aansluitingen en zestien DMX-connectors.

RF-toolbox Active LPDA

RF-toolbox actieve antenneboosterVoor het overbruggen van lange kabellengtes van de antenne naar de ontvanger bij het gebruik van draadloze microfoonsystemen is het onontbeerlijk om het signaal op niveau te houden. Als er veel zenders zich op dezelfde plek bevinden en dan ook nog ’s dicht bij de antenne is het juist zaak het level in toom te houden. De RF-toolbox Active LPDA zorgt er onder deze omstandigheden voor dat het niveau zich binnen het optimale bereik voor de ontvanger bevind; een optie die de ‘grote’ merken links laten liggen.

JB-Lighting P12

JB-Lighting P12De JB-Lighting P12 is een armatuur met een led-module van 640 watt. Er is een Profile- en een Spot-versie. Beide modellen zijn er in een HP- (high power) en een HC-versie (high CRI). De P12 heeft een fenomenale lichtopbrengst: in de HP- produceert de led-module 46.000 lm (25,000 lm output) en in de HC-versie tot 34.000 lm (19,000 lm output); vergelijkbaar met een gewone spot van 1.200 watt.
De modules in de P12, zoals de animatiemodule in de Spot, de messen in de Profile en gobo- en kleurenwielen kunnen met de hand zonder gereedschap worden in- en uitgebouwd. Net als alle andere moving heads van JB-Lighting is de P12 fluisterstil. Door zijn compacte afmetingen en een gewicht van 23kg is de P12 zeer gemakkelijk te hanteren.

Voice-Acoustic Paveosub-115sp

Voice-Acoustic actieve intelligente subDe ingebouwde versterker in de Voice-Acoustic Paveosub-115sp zorgt ervoor dat de subwoofer aan de basis staat van een zeer flexibel systeem. De Paveosup-115sp is voorzien van een driekanaals versterker en kan als zodanig naast zijn eigen 15”-luidspreker ook satellietluidsprekers en een extra sub aandrijven. Daarbij kunnen luidsprekerunits in serie worden aangesloten. Voor verschillende configuraties zijn er presets voorhanden en instellingen kunnen ook handmatig worden gemaakt en in de versterkermodule worden opgeslagen. De geluidskwaliteit is buitengewoon hoog en de afwerking is extreem solide.

Ins en outs

Gedurende CUE2020 kun je op de stand in gesprek gaan met de mensen achter de producten. Van alle betreffende merken zijn er technici aanwezig die je het hemd van het lijf kunt vragen over de ins en outs van het getoonde materiaal.

CUE-publieksprijs

Tijdens CUE2020 kun je stemmen op wat jij vindt dat het meest innovatieve product op de beurs is. Podiumtechniek heeft maar liefst drie van de vier bovenstaande producten op de nominatie staan:

Op de beurs kun je elektronisch je stem uitbrengen en het zou ons verwonderen als er tussen onze inzendingen niet een zit die grote kans maakt, maar zonder de stem van de bezoekers lukt dat natuurlijk niet. Wil je je stem uitbrengen op een van deze drie innovaties?

Inwendige mens

Ons tienjarig bestaan vieren we natuurlijk niet zonder aan onze relaties én aan de inwendige mens te denken. Aan het einde van de beursdag, als je moe bent van het slenteren over CUE2020, serveren we van vanaf 15:30 uur wat te drinken mét de bijbehorende bitterballen. 

Registreer je hier voor de CUE2020.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »