Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
22 Januari 2018

Bezoekers CUE2018 kiezen voor RF-toolbox

Waar de vakjury van de CUE/VPT-Innovatieprijs voor een van de andere genomineerden koos, wisten de bezoekers van CUE2018 het unieke en innovatieve concept van RF-toolbox op waarde te schatten. De meeste stemmen van het publiek, bestaand uit vakbroeders en -zusters uit de theatertechniek en de evenementenbranche, gingen naar RF-toolbox. Deze add-on op bestaande systemen betekent een aanzienlijke stap vooruit in het onder controle krijgen van de vaak instabiele ontvangst van draadloze microfoonsystemen.

Doeltreffend

Natuurlijk willen we iedereen die op RF-toolbox heeft gestemd bedanken, maar tegelijkertijd is het goed Paul van Schaik – bedenker en ontwikkelaar van het systeem – voor het voetlicht te brengen. Waar bestaande systemen tekortschieten bedacht hij een buitengewoon doeltreffende en gemakkelijke te gebruiken oplossing, die ongetwijfeld navolging gaat krijgen.


Paul van Schaik (links) en Bob Ages (rechts) krijgen de CUE2018 publieksprijs uitgereikt door Eric Mattijsen, bestuurslid van de Stichting Vakbeurs Theatertechniek.

Voor meer informatie over de RF-Toolbox klik hier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »