• Lorem ipsum
The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do.

Bedankt voor je offerte-aanvraag bij Podiumtechniek B.V.

We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en willen graag enkele zaken benadrukken zodat je weet wat je van ons kunt verwachten:

  1. Persoonlijk contact: Wij vinden directe communicatie essentieel. Daarom nemen wij op werkdagen altijd binnen 24 uur persoonlijk contact met je op om je offerteaanvraag te bespreken.

  2. Beste aanbod: Ons doel is om je het best mogelijke aanbod te doen. We combineren kwaliteitsproducten met onze vakkennis om je een voorstel te doen dat past bij jouw wensen en budget.

  3. Prijsmatch: Heb je een product op onze offerte ergens anders voor een lagere prijs gezien? Laat het ons weten! We willen je altijd een concurrerend aanbod doen en doen ons best voor een passend voorstel.

  4. Productdemonstratie:Wil je een product eerst in de praktijk ervaren voordat je een besluit neemt? Geen probleem! We bieden je de mogelijkheid om producten in de offerte te testen. Bovendien is een demo op jouw locatie ook mogelijk.

  5. Zakelijk Bestellen: Voor onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Zo maken we het aankoopproces voor jou nog eenvoudiger en efficiënter.

Nu al vragen? Bel ons: +31 (0)85-4015929 of stuur ons een e-mail.

Bedankt voor het kiezen voor Podiumtechniek B.V.