• Lorem ipsum
Node

Node

Een DMX-node kan een aantal belangrijke zaken regelen in een modern DMX-netwerk: de conversie van Art-Net/sACN naar DMX, de routing van DMX-kanalen naar specifieke DMX-universes en – als optie – het integreren van draadloos DMX in een groter netwerk.

DMX-node voor de toekomst

Voor de bediening is het handig dat je lokaal toegang hebt, bijvoorbeeld via een lcd of door middel van bijbehorende software of op afstand via een universele browser. Met een DMX-node breid je de mogelijkheden van een omvangrijke DMX-set-up nóg verder uit en verleg je de bekende grenzen van een traditioneel DMX-netwerk (slechts 512 kanalen binnen een universe) naar de toekomstige toepassingen.

Routen

Bij theaterlicht, Art-Net en sACN (Streaming ACN) verwijst een "node" naar een apparaat dat verbinding maakt met een verlichtingsnetwerk en communicatie mogelijk maakt tussen de verlichtingsconsole en de verlichtingsapparaten (zoals lampen, dimmers, moving heads, etc.). Een node herkent meerdere universes en kan DMX-signalen naar specifieke, fysiek aanwezige universes routen.

Ethernet-gebaseerde communicatie

Binnen de theaterverlichtingstechnologie is een "node" een apparaat dat verbinding maakt met een DMX- of ethernet-netwerk en de communicatie tussen de verlichtingsconsole en de verlichtingsarmaturen beheert. Het kan bijvoorbeeld een DMX-splitter of -router zijn die DMX-signalen distribueert naar verschillende armaturen, of het kan een ethernet-gebaseerde node zijn die Art-Net- of sACN-protocollen gebruikt voor het sturen van gegevens naar compatibele armaturen.

Helaas...
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.. maar wij helpen u graag verder met zoeken! Mail uw vraag naar [email protected] of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar homepagina