• Lorem ipsum
HDMI-splitters

HDMI-splitters

Een HDMI-splitter wordt gebruikt om een enkel HDMI-signaal te verdelen over meerdere schermen. Dit kan nuttig zijn in verschillende situaties.

  1. Presentaties: Als je een presentatie geeft en wilt dat de inhoud op meerdere schermen wordt weergegeven, kan een HDMI-splitter nuttig zijn. Bijvoorbeeld in een grote vergaderzaal of conferentiezaal waar meerdere schermen zijn opgesteld zodat iedereen de presentatie duidelijk kan zien.

  2. Thuisbioscopen en gaming: Als je meerdere monitoren of televisies in huis hebt en dezelfde film of game op al deze schermen wilt weergeven, kan een HDMI-splitter nuttig zijn. Dit kan handig zijn voor feestjes of game-avonden waarbij iedereen dezelfde inhoud wil zien, maar mogelijk vanuit verschillende delen van de kamer.

  3. Winkels en tentoonstellingen: Winkeliers en exposanten gebruiken vaak HDMI-splitters om reclame-inhoud, productvideo's of ander promotiemateriaal op meerdere schermen tegelijk te tonen.

Het is belangrijk op te merken dat een HDMI-splitter alleen het signaal splitst en niet onafhankelijke inhoud naar verschillende schermen stuurt. Dit betekent dat alle schermen dezelfde inhoud zullen weergeven. Als u verschillende inhoud naar verschillende schermen wilt sturen, heeft u een HDMI-switch of matrix nodig, niet een splitter.

Helaas...
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.. maar wij helpen u graag verder met zoeken! Mail uw vraag naar [email protected] of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina