• Lorem ipsum
SALE Geluid

SALE Geluid

Summer Sale met extra korting

We houden een Summer Sale om te vieren dat het zomer is. Is er een betere reden te bedenken om extra korting te geven wanneer je meer dan één exemplaar van een product afneemt? Vast wel, maar deze reden ligt gewoon erg voor de hand en we weten zeker dat je van de staffelkorting die we nu bieden bijna net zo blij wordt als van een vakantiegevoel.

Korting bij aantallen!

Bij elk artikel staat een aanbieding met in alle gevallen een aantrekkelijke korting als je meerdere exemplaren bestelt. Dat heeft voordelen als je bijvoorbeeld grootverbruiker bent van batterijen, maar het is ook vanzelfsprekend bij producten als een magnetische micorofoonbevestiging of draadloze headsets, waarvan je er meestal toch meer dan één nodig hebt.

Zonnig-humeurprijzen

Natuurlijk is dit maar tijdelijk en aangezien bij onze leveranciers de prijzen ook stijgen kunnen we deze staffelkortingen bieden tot 11 september 2022, maar beslist niet langer. Wees er dus snel bij en laat de extra kortingen die we gedurende de Summer Sale bieden, bijdragen aan een zonnig humeur.