• Lorem ipsum
Andersson, culturele werkplaats

Andersson, culturele werkplaats

Herptse Schuur van bovenafMet Andersson, culturele werkplaats is enerzijds een markant gebouw gerealiseerd, maar bovenal een inspirerende en betaalbare werkplek waar kunstenaars zich kunnen (blijven) ontwikkelen. In deze Herptse Schuur geloven ze namelijk in de kracht van de kunsten. Daarbij doen ze hun best om die voor iedereen toegankelijk te houden, ook voor de makers.

Ze streven ook naar de verbintenis van kunstenaars en bedrijven. Door die in Andersson, culturele werkplaats samen te brengen ontstaan nieuwe initiatieven en mogelijkheden, kunnen ze gebruikmaken van elkaars kennis en kwaliteiten. Zo vormt zich een betrokken kring van liefhebbers die de kunsten laten groeien.

Podiumtechniek zorgde voor het ontwerp en de realisatie van het theaterlicht en het geluid. Om het werken met de installatie zo simpel mogelijk te maken werd er gekozen voor een systeem met presets, waarbij bezoekende makers op een gemakkelijke manier kunnen switchen tussen een elementaire licht- en geluidsplan, en een uitgebreider set-up met aanzienlijk meer mogelijkheden voor enscenering.