Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
11 Oktober 2021

Rowdy Lemaire: pro audio bij Podiumtechniek B.V.

Rowdy Lemaire – accountmanager pro audio

Sinds 1 augustus 2021 bestiert Rowdy Lemaire de productgroep pro audio bij Podiumtechniek B.V. Hij gaat zich als accountmanager onder meer bezighouden met de promotie en verkoop van de Duitse kwaliteitsmerken Voice-Acoustic en TENNAX.

Veel ervaring

Rowdy heeft een lange geschiedenis in sales, zowel in MI als in pro audio. Zo werkte hij, zowel in dienstverband als in opdracht voor Fender, Audio XL en Algam Benelux. Daarnaast was hij onder andere country-manager Benelux voor Brompton Bicycle; het prestigieuze Engelse merk vouwfietsen.

Kennis laten maken

Met Rowdy hopen we meer naamsbekendheid voor Voice-Acoustic en TENNAX te kunnen genereren, met name doordat we daarmee onze contacten met potentiële gebruikers kunnen aanhalen, met name doordat we daarmee onze contacten met potentiële gebruikers kunnen aanhalen en meer mensen ook in praktische zin kunnen laten kennismaken met de unieke prijs-kwaliteitverhouding van deze Duitse speakersystemen. De luidsprekers, versterkers en DSP-units munten enerzijds uit in enorme flexibiliteit door de doordachte montagemogelijkheden en vliegmechanismes, maar het belangrijkste is de verbluffende geluidskwaliteit, zelfs bij extreem hoge volumes.

Praktische ervaringen

Door Rowdy toe te voegen aan het Podiumtechniek-team hebben we de mogelijkheid om aanzienlijk meer potentiële gebruikers en verhuurbedrijven ervaring te laten opdoen met de kwaliteitsproducten van Voice-Acoustic en TENNAX. Het zijn merken waarvan de ontwerpers een unieke gedrevenheid hebben die je alleen kunt ervaren als je de producten daadwerkelijk aan de tand kunt voelen.

Als je ervoor voelt meer te weten te komen over hoogwaardige geluidsversterking, nodigen we je uit een afspraak te maken voor een demo.

Telefoon: +31 (0) 6 11 18 78 99
E-mail: [email protected]

Voice-Acoustic-assortiment bij Podiumtechniek
TENNAX-assortiment bij Podiumtechniek

Met de Duitse merken Voice-Acoustic en TENNAX hebben we kwalitatief zéér hoogwaardige geluidssystemen in huis die absoluut de moeite waard zijn om 's aandachtig en kritisch te beluisteren. Naast deze merken kun je bij Rowdy ook terecht voor de rest van ons assortiment.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »