Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
9 Maart 2020

Voice-Acoustic-demodag Leeuwarden

De geplande Voice-Acoustic-demo in Leeuwarden is voorlopig uitgesteld. Zodra er een kans is, pakken we dit project weer op. Hieronder de oorspronkelijke tekst met de mogelijkheid je op te geven zodat we je op de hoogte kunnen houden van de nieuwe datum. 

Op 20 april organiseert Podiumtechniek een demodag van apparatuur van het illustere, Duitse merk Voice-Acoustic. Dit onder voorbehoud, want we weten natuurlijk ook nog niet hoe de situatie rondom het coronavirus zich ontwikkelt.
Gedurende deze dag is er gelegenheid te experimenteren met de diverse productlijnen. Het gaat onder meer om line arrays voor verschillende toepassingen, full-range speakers, installatiespeakers en actieve en passieve subwoofers. Voice-Acoustic mikt op het hogere segment op het gebied van geluidsversterking in theaters en bij concerten en evenementen.

Expertise

Deze dag zal woorden begeleid door een productspecialist van de Voice-Acoustic-fabriek in Duitsland. Je kunt dus verwachten dat ál je vragen met betrekking tot hoogwaardige geluidsversterking kunnen worden beantwoord. Er is een volledig operationeel theatersysteem voorhanden.
Als locatie hebben we gekozen voor De Harmonie in Leeuwarden; een groot theater dat alle faciliteiten biedt om systemen geducht aan de tand te voelen én dat zich in een prachtige, bijzonder sfeervolle stad bevindt.

Kwaliteitsbewust

Voice-Acoustic heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan en behalve uitmuntende geluidskwaliteit bieden hun producten een verbluffend hoge mate van eenvoud als het om aansluiten en plaatsen gaat. Een mooi voorbeeld daarvan is hun actieve subwoofer-lijn, die als zenuwcentrum voor een volledig PA-systeem kan dienen. Ze voeden dan niet alleen de eigen laagunit, maar ook de topjes en eventueel een extra sub. De interne DSP zorgt dan voor het verdelen van de verschillende frequentiegebieden naar de juiste drivers, ook als de topjes zich d.m.v. bi-amping laten aansturen.

Accessoires

Opvallend is ook het uitgebreide assortiment hoogwaardige accessoires. Plaatsing op statieven of vliegen wordt een fluitje van een cent, met name omdat voor het mechanisch koppelen van units buitengewoon doordachte oplossingen zijn bedacht. Op- en afbouwen wordt daardoor een klusje die in veel gevallen gemakkelijk door één persoon kan worden gedaan.

De Voice-Acoustic-demo vindt plaats van 16:00 uur tot 20:00 uur.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het verloop van deze dag en je mogelijkerwijs aanmelden, laat dit dan even weten d.m.v. een e-mailbericht. Zo kunnen we je ook op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »